Disclaimer

 

Algemeen

Serviesmeisje verleent toegang tot servies.com en publiceert hier teksten, afbeeldingen en producten die door Serviesmeisje en derden zijn aangeleverd. Serviesmeisje behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen en onderdelen de verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen. Hoewel de website en webwinkel met groots mogelijke zorg zijn samengesteld, kunnen aan de weergegeven productgegevens geen rechten worden ontleend.

 

Beperkte aansprakelijkheid

De door Serviesmeisje aangeboden tips & tricks worden aangeboden zonder enige vorm van aanspraak op de juistheid aangezien deze van derden afkomstig zijn. Deze producten kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling vanuit Serviesmeisje. De beheerder van de site is dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de uitwerking ervan en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze producten liggen bij Serviesmeisje en haar licentiegevers en gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Serviesmeisje, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke producten anders aangegeven is.

 

Contact

In onze webwinkel vindt u een overzicht van een aanzienlijk deel van onze collectie. Dit is echter niet uitputtend. Mocht u in de webwinkel niet vinden wat u zoekt, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen. Indien je een vraag, opmerking of klacht hebt over de webwinkel, neem dan contact met ons op via info@serviesmeisje.nl.

 

Of richt je vraag telefonisch of via de WhatsApp aan:

Anouk van Ruiswijk: +31 6 40010062

Joëlle Gardenier: +31 6 18108825