Logo Servies Meisje Cirkel

Gekleurde servies

Gekleurd servies

Ben jij op zoek naar een mooi gekleurd servies? Servies met een bepaalde uitstraling? Dit gekleurde servies zorgt er voor dat jouw gehele eettafel gaat spreken. Je kunt niet anders dan er even naar kijken. Is dat waar je naar op zoek bent? Dan ben je bij Serviesmeisje aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk veel verschillend gekleurd servies. Dat servies is ook nog eens van super goede kwaliteit! Benieuwd? Bekijk ons assortiment en bestel!

Gekleurd servies bij Serviesmeisje

Bij ons kun je een goede kwaliteit gekleurd servies verwachten. Waarom? Omdat wij altijd gebruik maken van hoogwaardig porselein. Het servies is daarnaast ook kras- en stootvast, vaatwasser- en magnetronbestendig. Wij zorgen er voor dat jij 100% tevreden bent met jouw nieuwe serviessets. Wil jij graag gekleurd servies kopen? Bekijk ons assortiment en bekijk wat jij leuk vindt!

Ons assortiment gekleurd servies

Het Serviesmeisje heeft een groot assortiment met gekleurd servies. Servies van porselein is in veel verschillende kleuren en printen beschikbaar. Neutrale kleuren, felle kleuren en talloze verschillende printjes en patronen. Wij leveren porseleinen borden, schalen, kop en schotels en nog veel meer! 

Ook zorgen wij ervoor dat wij elk seizoen weer met een nieuw gekleurd servies komen. Zo blijft onze webshop onze klanten weer door inspireren. Houd onze webshop dus goed in de gaten voor de nieuwe serviessoorten!

serviessets

Ook verkopen wij verschillende soorten serviessets. Deze kun je zelf gebruiken, of aan iemand anders geven. Daar hebben wij speciaal onze cadeausets voor. Deze kun je geven aan iemand die net zoveel van servies houdt als jij, of iemand die wel een serviesset kan gebruiken. Aan wie geef jij een serviesset cadeau?

Veilig gekleurd servies kopen

Gekleurd servies kopen kan best spannend zijn. Ondanks dat porseleinen servies sterk is, kan het nog wel stuk gaan. Daarom durven veel mensen het niet aan om servies te bestellen. Bij ons hoef jij je daar geen zorgen over maken. Wij zorgen er voor dat al jouw bestelde servies veilig bij jou wordt afgeleverd. Het wordt netjes en veilig verpakt en ook voorzichtig bezorgd.

Vind je het toch spannend om servies te bestellen? Maak gebruik van onze 10 jaar nalevergarantie.

Fan van gekleurd servies?

Ben jij ook helemaal gek op gekleurde servies? Je bent niet de enige! Wij hebben een tweewekelijkse blog geschreven speciaal voor mensen die net zoals wij, gek zijn van servies. Nog meer leuke nieuwtjes en weetjes ontvangen? Altijd op de hoogte zijn van onze nieuwste gekleurde servies? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!