Logo Servies Meisje Cirkel

Porseleinen borden

Porseleinen borden

Porseleinen borden

Ben jij op zoek naar porseleinen borden van goede kwaliteit en met een uniek ontwerp? Wil jij graag porseleinen borden in huis hebben die jou écht inspireren? Het vinden van een zowel unieke, als goede kwaliteit porseleinen servies is nog niet zo makkelijk. Gelukkig willen wij jou hier graag bij helpen! Serviesmeisje weet namelijk altijd de juiste porseleinen borden te maken die in de smaak vallen. Voor welk doel of welke smaak dan ook. Ook voor jou zit er wat tussen! Benieuwd? Bekijk direct ons assortiment!

Wat zijn de perfecte porseleinen borden?

Onze porseleinen borden zijn van uitstekende kwaliteit. De porseleinen borden zijn namelijk kras en- stootvast, vaatwasser- en magnetronbestendig en ook nog eens sterk en stevig. Door het hoogwaardige porselein is het ook nog eens mogelijk om het servies zo licht mogelijk te maken. Zo kun jij het servies zonder moeite dagelijks gebruiken. Nieuwsgierig naar ons servies? Bekijk de webshop en ontdek onze talloze unieke designs!

Porseleinen borden voor dagelijks gebruik

Vaak wordt gedacht dat porseleinen serviessets alleen voor de sier zijn. Ze worden ergens achter in een vitrinekast gezet als decoratie. Onze porseleinen borden zijn daar zeker geschikt voor. Ze zijn uniek, mooi en hebben een inspirerende uitstraling. Toch kun je ons servies van porselein ook geel goed in dagelijks gebruik gebruiken. Dit komt vooral omdat ons servies kras en- stootvast is. Porselein staat bekend om haar stevigheid. Het is veel steviger dan bijvoorbeeld aardwerk. Het gaat dus echt niet zomaar stuk. Ook om krassen hoef je je eigenlijk geen zorgen te maken. De porseleinen borden zijn namelijk goed stapelbaar.

Het Serviesmeisje

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een mooi en goed servies. Of dat nou op de eettafel of in de vitrine is. Om een mooi en goed servies te leveren, kiezen wij voor porselein. De porseleinen borden die wij verkopen zijn alleen van hoogwaardig porselein gemaakt, om een uitstekende kwaliteit te garanderen. Daarnaast zorgen wij ook voor een inspirerende uitstraling. Omdat iedereen een andere smaak heeft, hebben wij een ruim assortiment. Zo bieden wij iedereen het servies dat hij of zij mooi vindt. Welk servies vind jij het mooist? De serviessets met het gekleurde servies? Of houd jij meer van casual servies? Ontdek het in onze webshop! Servies kopen doe je bij het Serviesmeisje.

Houd jij van inspirerende serviezen of wil je hier meer over weten? Bekijk dan zeker even onze blog. Hierin vertellen we je meer interessante informatie over servies en laten we je een aantal prachtige exemplaren zien. Benieuwd? Bekijk hier de blog!