Logo Servies Meisje Cirkel

Porseleinen servies

Porseleinen servies

Uniek porseleinen servies bij Serviesmeisje

Wil jij graag goede kwaliteit porseleinen servies, zonder dat je daar te veel voor betaalt? Vaak zie je dat porseleinen servies wel duur is, maar eigenlijk helemaal niet zo speciaal is. Bij ons is dat anders; je krijgt waar je voor betaalt. Het servies van Serviesmeisje in uniek, inspirerend, van goede kwaliteit en maakt jouw gedekte tafel helemaal af. Bekijk meteen onze producten en bestel vandaag nog jouw favoriete porseleinen servies!

Voor al jouw porseleinen servies

Wil jij graag goede kwaliteit porseleinen servies, zonder dat je daar te veel voor betaalt? Vaak zie je dat porseleinen servies wel duur is, maar eigenlijk helemaal niet zo speciaal is. Bij ons is dat anders; je krijgt waar je voor betaalt. Het servies van Serviesmeisje in uniek, inspirerend, van goede kwaliteit en maakt jouw gedekte tafel helemaal af. Bekijk meteen onze producten en bestel vandaag nog jouw favoriete porseleinen servies

Wat is porseleinen servies?

Steeds vaker zie je dat servies van porselein is gemaakt. Dit heeft een duidelijke reden. Porseleinen servies is namelijk een stuk sterker dan bijvoorbeeld aardewerk. Porselein beschadigd daarom een stuk minder snel. Ondanks dat porselein harder en steviger is, is het wel een stuk lichter. Dit is erg handig voor dagelijks gebruik.

Ook zit er verschil in porselein. Het ene porselein is van betere kwaliteit dan het andere. Bij Serviesmeisje zorgen wij er altijd voor dat ons servies van hoogwaardig porselein wordt gemaakt. Zo heb je altijd het beste porselein in huis.

Voordelen van Serviesmeisje

Serviesmeisje is gespecialiseerd in elk soort servies. Bij ons kun je dus ook terecht voor porseleinen borden, serviessets, kop en schotels, klein servies, schalen, borden, gekleurd servies en nog veel meer! Neem maar eens een kijkje bij onze categorieën.

Wij vinden het belangrijk dat we jou goed servies aanbieden. Daarom zorgen we er voor dat ons servies van de beste kwaliteit is. Dit is ook zeker te merken! Naast dat ons servies inspirerend en uniek is, is ons servies ook nog eens kras en- stootvast, vaatwasser en- magnetronbestendig, fairtrade en heeft ook een lange levensduur. Daarnaast zorgen we ook voor een veilige bezorging. Hiermee zorgen wij er voor dat al het servies netjes en heel bij jou aankomt. Je hoeft je geen zorgen te maken over beschadigd advies, je hebt bij ons namelijk een 10 jaar nalevergarantie.

Heb je een vraag over een product? Neem gerust contact met ons op!