POP-UP STORE

Serviesmeisje meets Koningshoeve

Met trots mogen wij vertellen dat Serviesmeisje in samenwerking met Restaurant De Koningshoeve een pop-up store opent. Onze serviezen verkopen wij aan zowel particulieren als horecaondernemers. Gezien de huidige situatie omtrent COVID-19 maatregelen, staat de handel bij ons onder druk. Om kansen toch te blijven benutten en de horeca te steunen zijn wij een samenwerking aangegaan met Restaurant de Koningshoeve. 

Deze donkere maanden staan normaliter in het teken van lekker tafelen en samenzijn. Die gezelligheid willen wij extra boosten door sfeer te creëeren en jou te inspireren. 

Wij dekken een aantal prachtige tafels in verschillende feestelijke sferen met de meest uiteenlopende stoere en eigentijdse serviezen. Wij zullen jou inspireren en adviseren. De serviezen zijn direct uit voorraad te kopen.

Ook is er een stock-sale met diverse serviezen. 

Daarnaast zijn er ook Hoeksche kerstpakketten van de Koningshoeve te koop. Deze pakketten zijn zorgvuldig gemaakt en volgestopt met unieke streekproducten. Leuk om als cadeau te geven! 

Ben jij nou benieuwd en vind je het gezellig om even langs te komen? Check dan onderstaande flyer voor de tijden en locatie.

We zien jou graag!