Logo Servies Meisje Cirkel

Servies kopen

Servies kopen

Servies kopen bij Serviesmeisje

Wil jij graag servies kopen van goede kwaliteit? Wil jij graag servies hebben dat iets uitstraalt? Dat jouw servies dat ene bijzondere en unieke heeft, dat niemand anders heeft? Veel van onze klanten vonden het lastig om dit soort servies te kopen, tot ze bij ons kwamen. Serviesmeisje heeft voor iedereen een passend servies klaarliggen, zoals porseleinen servies van goede kwaliteit met een uniek en inspirerend design. Servies kopen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest als bij Serviesmeisje. Bestel jouw servies van porselein vandaag nog!

Servies kopen van goede kwaliteit

Ons servies is van goede kwaliteit, gaat lang mee en is volledig uniek en inspirerend. Het servies is handgemaakt (Fairtrade) en ook handgeschilderd. Dit maakt dat elk stukje servies bijzonder en uniek is. Daarnaast kiezen wij alleen de beste porseleinsoorten uit voor ons servies. Dit maakt het servies ook nog eens kras- en stootvast en vaatwasser- en magnetronbestendig. Ideaal om te gebruiken!

Wat wij jou bieden

Bij ons kun je verschillende soorten servies kopen. Wij bieden los servies, zoals porseleinen borden, kop en schotels, schalen en meer! Ook bieden wij verschillende soorten serviessets. Ook deze zijn er in verschillende maten. Wij verkopen grote en kleine sets, in verschillende kleuren. Of je nu van een neutraal servies of gekleurd servies houdt, wij hebben het allemaal in huis. Kwaliteit en een mooi design vinden wij erg belangrijk. Wij doen daarom ons uiterste best om hier volledig in uit te blinken. Onze borden maken wij daarom van hoogwaardig porselein. Het porselein zorgt er voor dat het servies sterk en stevig is en tegelijkertijd ook licht is. Het servies gaat hierdoor niet zomaar stuk en is ideaal om te gebruiken in het dagelijkse leven!
ONZE DIVERSE KOPJES

Elk seizoen ander servies kopen

Wij bij Serviesmeisje zijn hélemaal gek op mooie serviessets. We kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen. Daarom zorgen wij er voor dat er voor elk seizoen een nieuw servies beschikbaar komt in de winkel. Zo kun jij dus ook andere soorten servies kopen. Houd de winkel dus goed in de gaten!

Wil je niets missen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief en mis nooit meer iets leuks!

Verzending en bezorging bij het kopen van servies

Wij zorgen er voor dat ons servies veilig bij jou thuis wordt bezorgd. Wij pakken alles netjes en veilig voor jou in. Zo komt het servies altijd heel bij jou aan. Dat zorgt voor een extra stukje onbezorgdheid. Bovendien leveren wij ook een 10 jaar nalevergarantie, mocht er toch iets mis gaan.

Wist je dat je bij Serviesmeisje ook kan genieten van gratis verzending? Bestel voor 50 euro of meer en jouw pakketje wordt gratis thuisbezorgd!