Logo Servies Meisje Cirkel

Servies porselein

Servies porselein

Servies van porselein

Wil jij graag servies van porselein dat zowel uniek als van goede kwaliteit is? Het is lastig om een serviesset te vinden die écht uniek is. Een serviesset dat jou geheel inspireert en jou elke keer weer raakt als je het op de eettafel ziet staan. Is dat waar je naar op zoek bent? Bij Serviesmeisje krijg je alleen het allerbeste servies van porselein. Ook nog in een geheel uniek ontwerp. Benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Bekijk snel onze webshop en bestel vandaag nog jouw favoriete servies!

Geen mooiere tafelbedekking dan servies van porselein

Ons servies van porselein is van uitstekende kwaliteit. Wij zorgen er namelijk voor dat ons servies sterk en stevig is. Tegelijkertijd is ons servies van porselein ook nog eens licht. Je hoeft dus niet met zware borden te gaan sjouwen. Naast een goede kwaliteit, vinden wij uitstraling ook erg belangrijk. daarom vindt je bij ons de mooiste ontwerpen. Sommige serviessets zijn zelfs handgeschilderd! Unieker kun je het niet krijgen. Benieuwd welke ontwerpen jou inspireren? Bekijk snel ons assortiment!

Horeca servies van porselein

Ons servies van porselein is van uitstekende kwaliteit. Niet voor niets wordt ons servies ook gebruikt in de horeca. Horeca servies moet altijd stevig zijn en wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast vinden restaurants het belangrijk om uniek te zijn, ook in hun servies. Dit is precies waar wij voor zorgen. Voor mooie ontwerpen en goede kwaliteit porseleinen servies, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor basisservies van porselein, maar ook voor unieke, inspirerende gekleurd servies.

ONZE MOOIE SCHALEN

Servies bij Serviesmeisje

Bij ons kun je servies kopen in allerlei verschillende soorten en maten. Denk aan kop en schotels, porseleinen borden, schalen, kopjes en nog veel meer! Wij verkopen ook cadeausets in onze winkel. Dat is een leuk, uniek cadeau om aan iemand te geven. Iemand die houdt van koken, van nieuw servies of iemand die net het huis uit gaat, is vast erg blij met een van onze serviessets. En niet zomaar een serviesset! Je geeft dan een cadeau dat zowel van goede kwaliteit, als mooi en uniek is.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen het servies heeft wat bij die persoon past. Daarom hebben wij een groot assortiment in onze winkel. Neem maar eens een kijkje! Er zit vast en zeker wel wat voor jou tussen!

Wist je dat Serviesmeisje ook een tweewekelijkse blog heeft? Bekijk het hier voor meer inspiratie en leuke weetjes.