Logo Servies Meisje Cirkel

Serviessets

Serviessets

Serviessets voor elke smaak

Wil jij graag een mooie decoratie voor jouw eettafel? Wil jij jouw eetmoment echt speciaal maken? Veel mensen die houden van koken en gezelligheid, maken hun eetmomenten nét even wat specialer door een van onze serviessets te gebruiken. Bij het Serviesmeisje kun je terecht voor unieke en inspirerende serviessets van goede kwaliteit. Daarnaast geniet je bij ons van vele voordelen zoals 10 jaar nalevergarantie, een lange levensduur en een gratis verzending bij een bestelling vanaf 50 euro! Bekijk dus direct de webshop en bestel vandaag nog jouw favoriete serviessets!

Serviessets van Serviesmeisje

Onze serviessets zorgen ervoor dat jouw eetmoment echt gaat stralen. Bij een mooie tafeldecoratie, kunnen unieke en inspirerende serviessets zeker niet missen. Onze serviessets zijn dan precies wat jij nodig hebt. Het servies is namelijk handgemaakt en handgeschilderd. In ons ruime assortiment hebben wij serviessets voor elke smaak! Basis, gekleurde servies, cadeausets en los servies zijn bij ons verkrijgbaar. Servies kopen doe je bij het Serviesmeisje! Heb jij al een favoriet?

Voordelen van onze serviessets

Onze serviessets zijn van goede kwaliteit gemaakt. Dat kun je op verschillende manieren terugzien. Zo zijn onze serviessets geschikt voor in de vaatwasser en ook voor in de magnetron. Ook is het porseleinen servies kras- en stootvast. Omdat onze serviessets kras-, stootvast en licht zijn, zijn ze ook goed stapelbaar. Vaak zie je dat mensen bang zijn dat hun porseleinen servies kapot gaat. Met ons servies heb je daar een stuk meer onbezorgdheid over. Maak je niet druk over krassen van ander servies.

Lange levensduur

Servies gemaakt van porselein is erg stevig en sterk. Het is bijvoorbeeld vele malen sterker dan servies gemaakt van aardewerk. Daarnaast gaat servies zoals porseleinen borden ook erg lang mee. Hoe hoger de kwaliteit van het porselein, hoe langer dit servies ook meegaat. Daarom hebben wij in ons assortiment van porseleinen servies, gekozen voor hoogwaardig porselein. Zo kun jij extra lang genieten van jouw inspirerende en unieke serviessets. Dat is dus ook nog eens super duurzaam!

FairTrade serviessets

Wij vinden het belangrijk dat ons servies eerlijk is gemaakt. Iedereen moet een eerlijke prijs krijgen voor zijn of haar werk. Daarom zijn onze serviessets FairTrade gemaakt. Dit betekent dat de werknemers die het servies van porselein hebben handgemaakt en met de hand hebben beschilderd, een eerlijke prijs hebben gekregen. Zo maken we met zijn allen de wereld een stukje beter. Doe jij ook mee?

Meer informatie over servies? Bekijk hier onze blog en ontdek alles wat je wilt weten over servies!